Praktijk voor Voedings- en Beweegadvies

Wil je meer informatie?

Bel, mail en/of vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

info@willzvenlo.nl 06-46805511

"In Bedrijf"

Ook voor uw bedrijf kunnen wij u adviseren en helpen met het verlagen van het ziekteverzuim door uw werknemers bewust te maken van hun leefstijl.

Fit & Slank heeft voor op de werkvloer 4 modules van 60 minuten ontwikkeld over: voeding, beweging, gedrag/verleidingen en etiketten lezen, met als doel om kennis en bewustwording over te brengen op uw werknemers. Ook de reguliere cursus van 8 lessen van 45 minuten is een mogelijkheid. Hier ligt het accent op het ontwikkelen van een gezonde leefstijl met als doel een gezond lichaamsgewicht. Belangrijkste aspecten hierbij zijn gezonde voeding, beweging en verandering in gedrag en gewoontes. U zult versteld staan van de enorme energie en het enthousiasme van Fit & Slank, die met een knipoog uw medewerkers meeneemt in een nieuwe leefstijl, ook binnen uw bedrijf. 

Kijk voor meer info op www.fitenslank.nl/bedrijven of neem rechtstreeks contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

          

   Aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
      

 

                   

Cursussen

 Cursus Venlo In Balans  Venlo In Balans  Venlo Willz  Venlo Willz

 Fit & Slank

 In 8 weken

 

Maandag

 13-09-2021

 19.00 - 19.45 uur

 Dinsdag

 14-09-2021

 19.30 - 20.15 uur

 Woensdag

 15-09-2021

 9.00 - 9.45 uur

 Vrijdag

 17-09-2021

 9.15 - 10.00 uur

 Fit & Slank

 In evenwicht

 

 

 

 Dinsdag

14-09-2021

19.00 -19.30 uur

 

 Woensdag

15-09-2021

 10.00 - 10.30 uur

Deze cursus is vol.

 

 Fit & Slank

 Een leven lang

 

 

 Dinsdag

14-09-2021

19.00 - 19.30 uur

 

 Vrijdag

17-09-2021

10.15 - 10.45 uur

 Fit & Slank

Onder controle

 Weegmoment

 

Maandag

vanaf 13 september

18.30 - 19.00 uur

Vrije inloop.

Bij In Balans

 Dinsdag

vanaf 14 september

18.30 - 19.00 uur

Vrije inloop

 Bij In Balans

 Woensdag

vanaf 15 september

11.30 - 11.45 uur

Vrije inloop

Bij Praktijk Willz

 

Voor het aanmelden van deze cursussen, vul het formulier in onderaan deze pagina.

Fit & Slank is geen dieet maar een beproefde en succesvolle methode die:

Je bewust maakt van je eetpatroon en leefstijl
Een passend en gezond voedingsvoorschrift ontwikkelt
Je het juiste gedrag aanleert om gewicht te verliezen
Je gewoontes eigen maakt om op gewicht te blijven
                                        

Cursusinformatie

Het cursuspakket van Fit & Slank bestaat uit drie delen van ieder 8 weken en start 5x per jaar. Je ontwikkelt een gezond eetpatroon waarbij je zelf je keuzes maakt en je verantwoordelijkheid behoudt, zonder gebruik te maken van shakes of supplementen. Het is mogelijk om alleen de eerste cursus te volgen zonder de 2 vervolgcursussen.

Fit & Slank "in 8 weken"

In deze eerste cursus leggen we het accent op het ontwikkelen van een gezondere levensstijl, met als belangrijk aspect een gezonde voeding. De cursus is opgebouwd uit het ontwikkelen van een bewust voedingspatroon, voldoende beweging en verandering in gedrag en gewoontes. In de eerste 4 lessen zijn het een scala van onderwerpen: meten is weten, sport en gezondheid, analyse eetpatroon, vocht en vezels, let op vet etc. terwijl er in de laatste lessen meer interactie is met de groep en meer ruimte voor vragen en discussie.

Wat kun je verwachten? 8 theorielessen van 45 minuten, boek “Coach voor je vitale gewicht”, werkboek “Fit & Slank in 8 weken”, analyse van jouw eetpatroon, vetpercentagemeting, wekelijkse gewichtsmeting en een weekend e-mail voor extra motivatie.

Is de cursus al begonnen en wil je eigenlijk niet wachten op de volgende cursus? Dan kun je ook 4 lessen personal coaching doen en daarna eventueel instappen in de vervolgcursus.

Fit & Slank "in evenwicht"

Deze cursus bestaat uit 8 lessen van 30 minuten, het werkboek “Fit & Slank in evenwicht”, wekelijkse gewichtsmeting, vetpercentagemeting, uitwisseling van ervaring van medecursisten een uitgebreide “peptalk” en weekend e-mail voor extra motivatie. Er komen veel nieuwe onderwerpen aan bod zoals: voedingsvezel, cholesterol, additieven, vitamines, mineralen, zoetstoffen etc.

Fit & Slank "een leven lang"

Deze cursus, 8 lessen van 30 minuten, wordt ook ondersteund met een vetpercentagemeting, groepsdiscussies, natuurlijk een wekelijks weegmoment en ook uitgebreide "peptalks" en weekend e-mails voor verdere motivatie. Er is meer tijd om vragen te beantwoorden en onderwerpen te bespreken.

Fit & Slank "onder controle"

Naast de 3 bovengenoemde cursussen is er de “Fit & Slank onder controle”.  Een weegmoment 1 x per 2 weken. Dit is een vrije inloop, 8x binnen een half jaar en komt net als de andere cursussen voor vergoeding in aanmerking.

Voor meer info en succesverhalen, kijk op www.fitenslank.nl .

De cursuslocatie Venlo Willz is: Langstraat 129 Venlo

De cursuslocatie Venlo In Balans is: Ferdinand Bolstraat 47 Venlo

Kettlebellcursus

Krachttraining met kettlebells is een hele effectieve manier om je lichaamssamenstelling te verbeteren. Een kettlebelltraining is kort en intensief en zet heel veel spieren tegelijk aan het werk. Met slechts 2 tot 3 keer per week 15 tot 20 minuten trainen, kun je ervoor zorgen dat je spiermassa omhoog gaat waardoor je meer vet gaat verbranden en veel strakker wordt. Het voordeel van trainen met de kettlebell is dat het niet veel tijd en ruimte kost. Omdat het trainen met een gewicht wat je net kunt volhouden het meeste effect heeft, is het belangrijk in het kader van de blessurepreventie dat de oefeningen technisch goed worden aangeleerd en uitgevoerd.

Fit & Slank met Willz biedt een kettlebellcursus van 4 weken aan, in combinatie met de cursus "Fit & Slank in 8 weken" op dinsdagavond bij In Balans in Venlo. Na les 3, 4, 5 en 6 van de cursus "Fit & Slank in 8 weken" kun je een kettlebellles volgen van een half uur, waarin je alle oefeningen technisch goed leert uitvoeren. Je krijgt kettlebells mee naar huis om te oefenen en na 4 weken heb je voldoende basis om er verder zelf thuis mee aan de slag te gaan.

Kosten voor 4 lessen (1e les is een proefles) inclusief huur 2 kettlebells € 50.00. Aanmelden kan na de proefles.

Kettlebells

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor een van de cursussen. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van je inschrijving.